visitor activity monitorweb stats

Mawar Rashid makin hot lepas bukak tudung, tapi netizen dakwa muka makin kurang seri

Oleh NURAIMAN

Tidak dinafikan mata netizen selalu tajam melihat sesuatu yang tersirat yang ditonjolkan oleh artis kesayangannya.

Begitu juga yang berlaku terhadap pelakon popular Mawar Rashid yang mengundang pelbagai komen dari netizen.

Sejak mengumumkan bahawa dia tidak memakai hijab, apa sahaja yang dimuat naik oleh Mawar Rashid pasti menarik perhatian dan mendapat banyak komen daripada warganet.

Baru-baru ini, isteri Raf Yaacob telah berkongsi beberapa gambar di Instagramnya, dan ia mendapat pelbagai jenis komen, termasuk nasihat dari pengikut-pengikutnya.

Menerusi ruangan komen, sesetengah individu menyindir Mawar apabila dikatakan ‘on off’ memakai tudung seperti yang dilihat di hantaran Instagram.

Melalui bahagian komen, beberapa orang mengkritik Mawar dengan menyebut bahawa dia kelihatan bergaya ‘on off’ memakai tudung, seperti yang diperhatikan di dalam gambar yang dimuat naik di Instagram.

Walau bagaimanapun, ramai yang peka kepada perkara yang lain dan berkongsi pandangan serupa di mana menurut mereka, selepas Mawar membuka tudung, wajahnya kelihatan kurang serinya.

Terdapat sesetengah individu yang terus terang mengakui bahawa mereka telah berasa tidak selesa dengan posting dimuat naik oleh Mawar, malah terdapat juga yang berpendapat bahawa dia mungkin mencari perhatian.

Pada masa yang sama, beberapa orang memberikan nasihat kepada Mawar, menasihatinya untuk merenung diri dan kembali memakai tudung.

Baca:

Highway WCE dah buka, hanya 15 minit ke Kapar, tol percuma 43 hari

Musim video ‘Wahab’ tengah viral, berani pulak Tok Ram cium pipi Nabil

Selepas lebih 12,000 syahid dibedil pengganas, 7 ahli Parlimen Muslim UK ini mengecewakan