Isteri pergi haji, suami kena tangkap basah. Kantoi lelaki bersama instafamous ditangkap basah

Oleh ADIBA SHAROM

Isteri pergi haji, suami kena tangkap basah. Kantoi lelaki bersama instafamous ditangkap basah. Tatkala si isteri tekun menunaikan ibadah haji di Makkah, si suami tergamak bermain kayu tiga di belakang isterinya.

Kantoi bersuka-ria dengan Instafamous

Memetik laporan Detik.com, si suami yang merupakan seorang usahawan di Indonesia ditangkap bermesra bersama seorang pempengaruh terkenal negara itu di sebuah hotel di Makassar oleh keluarga isterinya sendiri.

Ya, saya turut serta dalam serbuan dan dapati abang ipar saya selingkuh dengan kakak saya.

Menurut adik ipar kepada usahawan itu lagi, serbuan dibuat mereka sekeluarga selepas mula memerhatikan gerak geri abang iparnya itu sejak kebelakangan ini.

Difahamkan, abang iparnya yang menetap di kota Kolaka kerap ke Makassar sejak kakak iparnya berangkat ke Makkah untuk menunaikan haji.

Dia kemudiannya menghubungi polis serta saudara terdekat selepas mendapati abang iparnya itu memasuki sebuah hotel bersama pempengaruh berkenaan.

Dia masuk ke Kolaka melalui pelabuhan Tobaku dari Siwa. Kakak saya mengarahkan saya memantau pergerakan mereka.

Jadi yang menyerbu ialah keluarga saya, adik beradik saya yang lain, ibu bapa dan mentua saya yang lain.

Ketika serbuan dilakukan, dikatakan terdapat lima orang ditangkap di dalam bilik hotel berkenaan termasuklah abang iparnya, seorang selebriti serta dua orang rakan sekerjanya.

Kejadian ini turut tular dan menjadi bualan ramai di media sosial.