visitor activity monitorweb stats

Ada ‘ustazah’ suruh Caprice buat DNA test, ragui bapa janin dalam rahim isteri

Oleh NURAIMAN

Seorang wanita berhijab telah meminta ujian DNA dijalankan, kerana dia percaya bahawa Caprice bukanlah bapa kepada janin dalam rahim isterinya, sambil menambah bahawa dia “Mondy Tattoo adalah jauh lebih baik.”

Baru-baru ini Caprice telah berkongsi berita gembira tentang kehamilan isterinya, Farra Inalis yang telah mencecah lima bulan.

Berita ini telah disampaikan oleh Caprice sendiri semasa pelancaran Thor-X di JW Marriot.

Bagaimanapun, Ariz Ramli atau lebih dikenali sebagai Caprice telah memuat naik beberapa keping gambar dalam satu posting di akaun Instagram miliknya.

Satu menunjukkan tangkapan skrin komen kesat yang ditinggalkan pengguna Facebook kepadanya dan isterinya.

Tangkapan skrin menunjukkan komen jahat seorang wanita di Facebook yang meminta penyanyi rap itu menjalankan ujian DNA ke atas janin dalam kandungan isterinya untuk menentukan sama ada janin itu adalah anak Caprice atau tidak.

Dalam kapsyennya, Caprice menunjukkan rasa tidak puas hatinya terhadap tuduhan tidak berasas yang dibuat oleh wanita bertudung itu.

Caprice juga seolah-olah mengkritik wanita itu dengan berterima kasih kepada semua orang dan membandingkan akhlak Mondy Tattoo sebagai lebih baik daripada wanita yang kelihatan sopan dan menawan.

Caprice mengakui tindakan ramai netizen yang mengeluarkan kata-kata pedas telah melukakan hati isterinya, Farra Inalis atau mesra disapa Elis.

Jadi, dia mengambil keputusan untuk memadam mesej sebelum ini berhubung berita tentang Elis hamil.

Caprice tidak teragak-agak berkongsi tangkapan skrin yang menunjukkan profil dan gambar Facebook wanita itu. Akibatnya, wanita itu memadam semua posting di akaun Facebooknya selepas diserang netizen.

Namun, mesej ini telah mencetuskan pelbagai reaksi netizen. Kebanyakan mereka marah dengan tuduhan itu, dan ada yang menghantar doa untuk kesejahteraan Caprice dan Elis.

Baca:

Noh Hujan ‘tayang’ bakal Isteri baharu, majlis akad nikah esok

Padan muka kena penjara dua tahun selepas buat ‘content’ berdoa sebelum makan daging babi

Tak anggap Israel musuh, Putera Mahkota Arab Saudi akui normalisasi hubungan makin hampir